Björntorp 1 A-H

Innehållsförteckning

Björntorp 1 A-H

Specifikationer
Beskrivning av bostad
Nu erbjuder vi 8st nyproducerade 55+ lägenheter för uthyrning.
Alla i markplan med ett extra stort badrum.

Redan när ni tar ert första steg in i den ljusa och välplanerade lägenheten välkomnas ni av den harmoniska atmosfär som utmärker hela Ekebyholmshöjden. Ni hänger av er ytterkläderna på klädhängaren och ställer av er skorna på klinkergolvet medan ni låter blicken beundra de gedigna materialvalen som återspeglar hur naturen har tagits till vara.

Ni fortsätter in i vardagsrummet där ni möts av ljusgrå målade väggar och ekparkett med vita golvlister som sträcker sig genom hela lägenheten. Ni stannar upp en minut och ser ut genom fönstret. Utanför strålar naturen i sin prakt och ni tar ett djupt andetag för att bara låta lugnet infinna sig.

I köket finner ni modern energieffektiv utrustning, såsom diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt fullstor kyl och frys kombinerad för att göra vardagen lite enklare. Vidare in i det helkaklade badrummet med klinkergolv ryms toalett, kommod, spegel med belysning, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Utöver boendeytan så ingår värme, vatten och ett förvarvaringsförråd på cirka 2 kvm. Avgift för el tillkommer genom separat mätning samt eget abonnemang. Fiberbredband finns framdraget till bostaden och hyresgästen tecknar själv ett eget abonnemang för bruk.
Dokument
Område
Ekebyholm är ett naturrikt område som ligger längs sjön Syningen. Ett stenkast bort ligger det både förskolor, fritids, grundskola och gymnasium via en av kommunens populäraste och framgångsrikaste skolor. Läs mer om bostadsområdet här.
Fler bilder
Logga in

Sidan använder cookies för ge dig den bästa webbupplevelsen. Genom att surfa vidare accepterar du cookies