Ekebyholmshöjden

Ekebyholmshöjden är ett naturnära bostadsområde precis bredvid Ekebyholms allé med gångavstånd till slott och skola i Ekebyholm. Här strax utanför Rimbo utvecklar och bygger Tranvik Hus energieffektiva hus med långsiktig hållbarhet, tillsammans med de noga utvalda material bäst lämpade för miljö och ändamål.

Energieffektiva hus

Hållbart boende

Området i Ekebyholm innehåller cirka 100 bostäder som har nära till natur, skog och sjö. Våra bostäder är utvecklade till att vara lågenergihus med människan i fokus för att minimera driftkostnader och skapa ett hållbart boende. Våra bostäder i området består av radhus, parhus och lägenheter i olika storlekar och upplåtelseformer såsom hyresrätter och äganderätter.

Förskola till gymnasium

Längs den praktfulla dubbla ekallén som sträcker sig från Ekebyholmshöjden till Ekebyholms slott med utsikt över sjön syningen finner du även förskolor, fritids, grundskola och gymnasium. Slottet är idag en del av Ekebyholmsskolan och används som matsal och internat. En av kommunens populäraste och framgångsrikaste skolor.

Ett naturnära bostadsområde

Logga in