Om oss

Tranvik Hus AB

Tranvik Hus bygger och utvecklar energieffektiva hus koncept. Bostäder, Servicebostäder, Förskolor, och lokaler med låg energiförbrukning. Vår verksamhet har sitt säte i Rimbo, Norrtälje kommun och har inriktning på hållbart byggande, ägande, förvaltning och försäljning av bostäder och lokaler. Vi erbjuder allt från färdiga koncept till helt kundanpassade hus vare sig det gäller hyresrätter eller äganderätter i form av lägenheter, radhus, parhus eller kommersiella lokaler.

Vi står inför samma framtid, där vi tror att kvalitet ger tillbaka i längden och har därför valt att äga hela kedjan för att kunna säkerställa hela byggprocessen, till ett hållbart boende. Genom att arbeta med noga utvalda och svenska leverantörer kan vi snabbt och effektivt välja de bäst lämpade produkterna till varje projekt.

Tranvik Hus består av ett team som trivs med det vi gör. I vårt team är alla anställda på Tranvik Hus från konceptutveckling, projektering, byggande och förvaltning för att kunna erbjuda en hållbar och effektiv byggprocess från start till förvaltning färdigställt hus. 

Logga in